« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Prije podne
1. sat 8.00 – 8.45
2. sat 8.55 – 9.40
3. sat 9.50– 10.35
4. sat 10.40 – 11.25
5. sat 11.30 – 12.15
6. sat 12.20 – 13.05
7.sat 13.10 - 13.50
Poslije podne
0. sat 13.10 – 13.50
1. sat 14.00 – 14.45
2. sat 14.55 – 15.40
3. sat 15.50 – 16.35
4. sat 16.40 – 17.25
5. sat 17.30 – 18.15
6. sat 18.20– 19.05
U utorak, 22. listopada, u našoj su školi obilježeni Dani kruha prigodnom radijskom emisijom koju su pripremili učenici 4. razreda zajedno sa svojim učiteljicama, dok su se ostali učenici počastili pekarskim proizvodima koje su pripremili njihovi roditelji. Učenici posebnih odjela u svojim su odgojno-obrazovnim skupinama i razredima, zajedno sa svojim učiteljicama i pomoćnicima u nastavi, s puno truda i kreativnosti, pripremali razna peciva. Tijekom radionica, učili su o važnosti kruha u našoj kulturi, kao i o tome kako se priprema.