preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Antun Gustav Matoš" Vinkovci

Login
e-Dnevnik

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

MENU

Menu školske kuhinje za naredna dva tjedna

Priloženi dokumenti:
Menu 4.pdf

Raspored zvonjenja

 

 

Prije podne

1. sat     8.00 – 8.45

2. sat     8.55 – 9.40

3. sat      9.50– 10.35

4. sat    10.40 – 11.25

5. sat    11.30 – 12.15

6. sat    12.20 – 13.05

7.sat     13.10 - 13.50

 

Poslije podne

0. sat     13.10 – 13.50

1. sat     14.00 – 14.45

2. sat     14.55 – 15.40

3. sat    15.50 – 16.35

4. sat    16.40 – 17.25

5. sat    17.30 – 18.15

6. sat    18.20– 19.05

Brojač posjetitelja

 

Trenutno je online:

Anketa
Što mislite o besplatnoj prehrani učenika?



Korisni linkovi

Tražilice

Google

Yahoo

Msn
 

 

Enciklopedije

e-pošta

 

Saznaj svoj OIB

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obavijest - početak 2. polugodišta - prehrana
Autor: Dario Dragun, 5. 1. 2023.

Poštovani učenici i roditelji,

temeljem članka 143. stavka 4. i 5. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi („Narodne novine“, br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10. – ispravak, 90/11., 16/12., 86/12., 126/12. – pročišćeni tekst, 94/13., 152/14., 7/17., 68/18., 98/19. i 151/22.), Vlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o kriterijima i načinu financiranja, odnosno sufinanciranja troškova prehrane za učenike osnovnih škola za drugo polugodište školske godine 2022./2023.

Temeljem navedene odluke svim učenicima škole osiguran je obrok u vrijednosti od 1,33 eura/10,00 kuna počevši od 09. siječnja 2023., odnosno početka drugog polugodišta. U nastavku teksta naveden je aktualni plan provođenja prehrane u našoj školi. No, s obzirom na kratko vrijeme koje je škola imala na raspolaganju za organizaciju i planiranje prehrane, moguće su buduće izmjene u provođenju prehrane.

Zbog navedenog dolazi i do male promjene u dinamici zvonjenja, tj umjesto jednog velikog odmora od 15 minuta nakon 2. nastavnog sata, uvodimo dva odmora od 10 minuta nakon 1.i nakon 2. nastavnog sata. 


U prijepodnevnoj smjeni učenicima će svaki dan biti poslužen mliječni obrok (npr. čokoladni kroasan i čaj, kroasan sa šunkom i sok, hot-dog s pilećom hrenovkom i sok, pizza i sok, buhtla s čokoladom i kakao i sl.). Detaljan popis mliječnih obroka koji će se posluživati u sklopu školske prehrane bit će objavljen na oglasnoj ploči škole i  web stranici škole. Učenicima 1.-4. razreda doručak će biti poslužen tijekom odmora nakon prvog školskog sata, točnije od 08:45 do 08:55, dok će učenicima 5.-8. razreda doručak biti poslužen tijekom odmora nakon drugog školskog sata, točnije od 09:40 do 09:50.

U poslijepodnevnoj smjeni učenicima će dva do tri puta tjedno biti poslužen ručak (npr. bolognese, pečena piletina i mlinci, ćufte od mljevenog mesa, rolada od mljevenog mesa i rizi bizi, riblji štapići i krumpir salata, grašak varivo i meso i sl.). Detaljan popis kuhanih obroka koji će se posluživati u sklopu školske prehrane također će biti objavljen na web stranici škole. Preostale dane u tjednu učenicima će u poslijepodnevnoj smjeni biti poslužen mliječni obrok. Učenicima 1.-4. razreda ručak će biti poslužen tijekom odmora nakon prvog školskog sata, točnije od 14:45 do 14:55, dok će učenicima 5.-8. razreda ručak biti poslužen tijekom odmora nakon drugog školskog sata, točnije od 15:40 do 15:50.

Ovakvu obavijest ćemo poslati roditeljima i u pisanom obliku u ponedjeljak, molim sve roditelje da se u anketi u obavijesti izjasne o prehrani te nas u istoj anketi obavijeste o eventualnim alergijama ili zdravstvenim stanjima učenika na koje treba paziti prilikom pripreme obroka. 

 

Nastava u drugom polugodištu počinje u ponedjeljak, 9.1. Parna smjena poslijepodne, a neparna prijepodne prema ustaljenom rasporedu. 

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Album

Trenutno ne postoji niti jedan album.


preskoči na navigaciju